Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Foto: Eric IJdo

Pendelbus naar open dag ambulancedienst

  •   392 keer gelezen

PAPENDRECHT • Om opstoppingen voor de deur van ambulancepost Papendrecht te vermijden, rijdt er zaterdag 20 april tussen 10.00 en 16.00 uur een gratis pendelbus naar de regionale open dag van de Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid.

Deze volgt vanaf kort voor 10.00 uur steeds de route station Sliedrecht Baanhoek – ambulancepost – parkeerterrein PKC Papendrecht – ambulancepost en van daaruit weer naar station Baanhoek. OV-reizigers en mensen die zeker willen zijn van een parkeerplaats kunnen daardoor toch makkelijk bij het gebouw van de ambulancedienst aan de Vliedberg 2 komen.

Iedereen die kennis wil maken met de ambulancezorg en met de nieuwste ambulance-uitrukpost in de regio (tevens het nieuwe hoofdkantoor van de dienst), is welkom tijdens het gezellige en leerzame evenement. Het publiek kan diverse ambulancevoertuigen en -materialen bekijken en demonstraties bijwonen. Niet alleen van de ambulancehulpverleners, want ook de politie, brandweer, het Erasmus MC, het Albert Schweitzer ziekenhuis en de 112-meldkamer zijn van de partij. De activiteiten zijn geschikt en boeiend voor alle leeftijden.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }