Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Team De Liefhebbers met Wouter de Bruin, Joost Versluis, Roel van der Wel en Gerrit de Groot, won de Champions League veebeoordelen Zuid-Holland.
Team De Liefhebbers met Wouter de Bruin, Joost Versluis, Roel van der Wel en Gerrit de Groot, won de Champions League veebeoordelen Zuid-Holland. (Foto: Koeienfotos.nl)

Alblasserwaardse 'De Liefhebbers' wint provinciaal veebeoordelen

  •   716 keer gelezen

STREEFKERK • Het provinciale kampioenschap veebeoordelen in teamverband is op zaterdag 23 maart gewonnen door fokkersclub De Liefhebbers. Het team van deze Alblasserwaardse club scoorde met 727 punten veruit het hoogst van de zes teams die aan de zogenoemde Champions League in Streefkerk deelnamen.

Op de tweede plek eindigden Steeds Vooruit met 681 punten en op de derde plek Bodegraven met een puntentotaal van 680.

Namens De Liefhebbers namen Wouter de Bruin uit Goudriaan, Joost Versluis uit Ameide, Roel van der Wel uit Hoogblokland en Gerrit de Groot uit Herwijnen deel aan de Champions League veebeoordelen. Samen met de beste teams uit de andere provincies nemen De Liefhebbers op zaterdag 4 mei in Drenthe deel aan de Nationale Champions League Veebeoordelen.

Fotobijschrift: Team De Liefhebbers met Wouter de Bruin, Joost Versluis, Roel van der Wel en Gerrit de Groot, won de Champions League veebeoordelen Zuid-Holland (foto: koeienfotos.nl).

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }