Afbeelding

Informatiemarkt over energiebesparing in Hoornaar

Algemeen 455 keer gelezen

HOORNAAR • In het Bruisend Hart aan het Dirk IV-plein in Hoornaar wordt op donderdag 11 april een informatiemarkt gehouden over energiebesparing.

Het Regionaal Energieloket zal dan voor inwoners van Hoornaar, Hoogblokland en Noordeloos de resultaten van de Energiescans presenteren die zijn uitgevoerd voor een aantal koopwoningen in de drie dorpen. Deze adviesrapporten kan men daarna gratis opvragen. Tevens is er gelegenheid om de informatiemarkt te bezoeken waar verschillende partijen met informatie en materialen aanwezig zijn over energiebesparing en aardgasvrij wonen.

Ook huurders zijn welkom, want ook zij kunnen op hun energierekening besparen en een comfortabel en gezonde woning krijgen.

Organisatie is in handen van de werkgroep Duurzaam Hoornaar in samenwerking met het Dorpsberaad Hoogblokland en Noordeloos Duurzaam, de gemeente Molenlanden en het Regionaal Energieloket.

De doorlopende markt met informatiestands wordt gehouden van 17.00 tot 19.15 uur. Om 19.15 uur start de inloop voor presentatie Energiescans door het Regionaal Energieloket. Officiële opening is om 19.30 uur, gevolgd door een toelichting op de Energiescans en het aanbod van lokale bedrijven. Kijk voor het volledige programma en deelnemers op: www.duurzaamhoornaar.nl/informatiemarkt.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden