Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
• Yolanda van Middelkoop trots met het nieuwe dealerschap.
• Yolanda van Middelkoop trots met het nieuwe dealerschap.
advertorial

Haar Sieraad: een winkel met klasse!

  •   418 keer gelezen

SLIEDRECHT • Haar Sieraad aan de Kerkbuurt 22 in Sliedrecht is het adres voor mooie, persoonlijke sieraden voor hem en haar.

Er komt meer kijken bij het adviseren van sieraden, vandaar dat Haar Sieraad een prettige, ongedwongen sfeer bied waarin de stylisten je kunnen bijpraten over de laatste trends en modellen.

Een sieraad is iets exclusiefs en daarom is de aankoop ook een belangrijk moment. Bij Haar Sieraad begrijpen we dat. De aankoop is bij ons een beleving op zich. Terwijl er op tafel een lekkere kop koffie voor je klaar staat, geven onze stylisten advies. Die sfeer is belangrijk en inmiddels komen mensen van heinde en verre om die sfeer te proeven.

Tegenwoordig kun je bij ons ook terecht voor de meest exclusieve sieraden. Een bekend voorbeeld hiervan is het prachtige merk Buddha to Buddha. Alle armbanden, ringen, kettingen en oorbellen van dit mooie merk worden handgemaakt op Bali in Indonesië. Voor de productie van de zilveren sieraden wordt altijd gebruik gemaakt van kwalitatief 925 sterling zilver. Zo ben je dus verzekerd van een sieraad naar waarde.

Naast Buddha to Buddha bieden wij ook de exclusieve merken Melano, Rebel & Rose en Mi Moneda aan. Stuk voor stuk merken met de mooiste, maar ook stoerste sieraden. 

Ook voor de mooiste horloges ben je bij Haar Sieraad aan het juiste adres. Sinds kort zijn wij namelijk dealer geworden van het Zweedse klasse merk Kronaby Sweden. Deze "connected watches" staan bekend om de fantastische kwaliteit in combinatie met het Scandinavische design. De batterijtijd van 2 jaar maakt het ook een geweldige keus. De horloges beschikken over een analoge klok in combinatie met een aantal connectiviteitsfuncties.

Door middel van een app hebben ze de mogelijkheid om te verbinden met Android of iOS apparaten. De functies bestaan uit een stappenteller, muziekbesturing, instelbare vibrerende notificaties en diverse andere melders. Je vindt bij ons ook mooie en stoere horloges van VNDX Amsterdam, Rosefield en Kane. 

Haar Sieraad
Kerkbuurt 22
3361 BJ Sliedrecht
0184-423036
www.haarsieraad.nl

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }