Afbeelding
Foto: Geurt Mouthaan

IJsbanen in Molenaarsgraaf, Bleskensgraaf, Oud-Alblas, Nieuwpoort en Meerkerk voor het eerst open

Algemeen 5.940 keer gelezen

MOLENAARSGRAAF/MEERKERK • De landijsbanen in Meerkerk, Bleskensgraaf, Nieuwpoort-Langerak, Oud-Alblas en Molenaarsgraaf gaan deze winter voor het eerst open.

In Molenaarsgraaf zijn schaatsers vanaf 9.00 uur welkom, in Meerkerk vanaf 10.00 uur. Voor leden is de entree gratis. Niet-leden betalen op beide ijsbanen 2 euro. In Bleskensgraaf gaat de ijsbaan om 11.00 uur open, in Nieuwpoort-Langerak om 13.00 uur en in Oud-Alblas om 15.00 uur.

In Molenaarsgraaf vindt vrijdagmiddag en -avond weer de de minimolentocht voor kinderen tot en met groep acht plaats. Voor wat eten en drinken voor de schaatsers wordt gezorgd. Deelname kost 5 euro en er is een huldiging na afloop.

In Streefkerk is vandaag de ijsbaan op het trapveld weer open. Ook in Goudriaan, Ottoland en Nieuwland zijn de ijsbanen geopend.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 6 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 12 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden