Afbeelding

HSSC'61 opent kunstgrasveld in Hei- en Boeicop

Algemeen 343 keer gelezen

HEI- EN BOEICOP • HSSC'61 opende zaterdag 4 november het nieuwe kunstgrasveld op Sportpark Het Plein in Hei- en Boeicop. Voorafgaand aan wedstrijd van het HSSC'61 tegen 'buurman' Focus'07 werd het welbekende lintje doorgeknipt door Wim Mulckhuijse, wethouder van Financiën en Sport van de gemeente Zederik.

Ter ere van de opening speelde HSSC'61 zijn eerste competitiewedstrijd op dit gloednieuwe kunstgrasveld.  Vergezeld door enkele van de jongste pupillen van HSSC'61 betraden de selecties via het hoofdveld op Het Plein het B-veld, alwaar HSSC'61 voorzitter Frank Lakerveld en wethouder Mulckhuijse de opening verrichtten.

In een toespraak van de HSSC'61 voorzitter werd het voortraject wat leidde tot en voortraject nog eens benoemd, en werden de vele betrokkenen vanuit HSSC'61 bedankt. Ook de gemeente Zederik, de firma Agterberg en Malsen Advies, betrokken externe partijen bij de realisatie van het Geofill kunstgrasveld, werden bedankt voor hun rol bij dit project.

Wethouder Mulckhuijse opende het veld middels het doorknippen van het lint, en verrichtte ook de aftrap samen met de HSSC'61 pupil van de week Hessel Harland. Na een mooi 1-2 tje tussen Hessel en Wim werd het eerste doelpunt door Hessel gescoord.

Op een regenachtig Plein werd helaas niet gewonnen van Focus'07. Ondanks dit was de welbekende derde Helft Party na de wedstrijd, georganiseerd door de HSSC'61 supportersvereniging, een groot succes en daarmee een fantastische afsluiting van deze feestelijke dag.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 9 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 10 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden