Afbeelding

Simply Green klaar voor Meerkerk

Sportt 329 keer gelezen

MEERKERK • Simply Green heeft zijn eerste hoofdprijs van het seizoen al te pakken.

Vrijdagavond werd het team, na de winst in Oudenbosch, gekroond als competitiekampioen in de klasse supersport 4,5 ton. Komende zaterdag wacht de thuiswedstrijd in Meerkerk.

Tijdens de wedstrijd in Oudenbosch was Simply Green onaantastbaar. De baan was aan de natte kant en bepaald niet in de beste conditie. "Wij mochten de proeftrek doen en die leverde een afstand van 106,39 meter op", vertelt Mark den Boer. "Na ons kwamen alleen Van Stappust en The Mystery boven de 100 meter. De sleepwagen werd iets zwaarder afgesteld, maar met een afstand van 103,63 meter realiseerde Simply Green weer de verste afstand. Daarmee brachten we ons puntentotaal op 189 en kunnen we niet meer worden ingehaald door Van Stappust (162 punten) en Red Impact (152 punten). Als eerste team hebben we de competitie nu voor vierde keer op rij gewonnen."

Knallen
"Deze week volgt het gebruikelijke onderhoud door onze vier monteurs, die er sinds onze start in 2007 zes dagen per week mee bezig zijn. En dan gaan we, gesteund door driehonderd supporters en sponsors, vlammen en knallen in Meerkerk. Dat is voor ons toch de meest bijzondere wedstrijd van het jaar. Als we ergens willen winnen, is het dáár. Ook voor Red Impact (Zijderveld) is het een thuiswedstrijd, maar daar zijn we niet bang voor!"

Tractorpulling Meerkerk vindt plaats op vrijdagavond 19 en zaterdag 20 augustus. De toegangsprijzen variëren van 5 t/m 12 euro (kinderen t/m 6 jaar gratis).

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden