Archieffoto
Archieffoto

Team Simply Green behaalt tweede plaats in Putten

Sport 505 keer gelezen

MOLENAARSGRAAF/PUTTEN • Het Alblasserwaardse Tractor Pulling Team Simply Green uit Molenaarsgraaf heeft vrijdag een tweede plaats behaald in de 4,5 Ton SuperSport tijdens de Beach Pull op Strand Nulde.

Simply Green is daarme 8 punten verder uitgelopen op de nieuwe nummer twee Van Stappust. De voorsprong op dit team bedraagt 22 wedstrijdpunten.

Laurens den Boer was chauffeur op de Simply Green in Putten. Hij moest in een deelnemersveld van veertien alleen het team van Erik Peeters voor laten gaan.

En er was ook nog een nieuwtje in deze 4,5 Ton SuperSport klasse; het Nieuwe Team Red Dream een Case International Magnum 7250 uit Streefkerk met rijder Peter van Herk nam voor het eerst deel aan een officiële wedstrijd maar eindigde jammer genoeg gelijk met schade.

Deze tractor is de voormalige Superstock Just Maybe van Martin van Lomwel, Piet Boer en Aart-Jan Korteland die nu omgebouwd is voor de 4,5 Ton SuperSport.

De volgende wedstrijd die wordt verreden voor het Nederlands Competitie NTTO S-Divisie Kampioenschap, vindt plaats op zaterdag 23 juli in Aagtekerke.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden