ZVG behaalt kampioenschap

Sport 159 keer gelezen

GORINCHEM/REGIO • Het zat er al een tijd aan te komen: de zaalvoetballers van ZVG behaalden vrijdagavond het kampioenschap. Kampioenswedstrijden zijn meestal niet goed en ZVG hield die traditie in ere. Het werd 3-0 tegen het op de derde plaats staande Sarto. Ondanks dat de vonken er ditmaal niet vanaf vlogen, was ZVG wel veel beter dan de tegenstander. Nerveus Na een nerveus begin en een reeks gemiste kansen was het Christiaan Perrier die voor zo'n 60 toeschouwers de score opende. De Unitasser schoot bij de tweede paal hard binnen. Net voor rust werd het 2-0 uit de mooiste aanval van de avond. Hassan Inanli en Nurretin Yilmaz stonden aan de basis, Rida Assaban was de afmaker. Verschil ZVG wilde in de tweede helft het verschil snel groter maken, maar de Tilburgse verdediging gaf geen krimp. Wel was het Zeki Laaiti die aan alle 'onzekerheid' een einde maakte door de bal fraai in de kruising te draaien (3-0). Vrijdagavond 20 april speelt ZVG z'n laatste thuiswedstrijd van het seizoen: om 22.00 uur tegen FCK De Hommel 3 in de Van Rappardhal.