Er valt weinig meer te halen voor de korfballers van Triade

Sport 2 keer gelezen

LANGERAK • De hoofdmacht van Triade deed zaterdag wat het aan z’n stand verplicht was: winnen van SEV (12-10). Triade staat veilig in de middenmoot en heeft weinig meer te winnen of te verliezen. De groenwitten wilden wel winnen van SEV; opnieuw een gelijkspel diende te worden voorkomen. Triade startte met goed uitgespeelde aanvallen en dito scores. In de laatste tien minuten voor rust werd de afronding minder, waardoor de tegenstander bij kon blijven. De ploeg uit Leidschendam had zo het idee dat er wellicht toch iets te halen viel in Langerak. Triade liep in de tweede helft weer uit, met name door scherper te verdedigen. De wedstrijd werd zakelijk uitgespeeld, de punten waren binnen. Triade speelt komende zaterdag z’n laatste (thuis)wedstrijd van de veldcompetitie tegen Reeuwijk.