Weer overwinning Klipperstars

Sport 42 keer gelezen

NEUW-LEKKERLAND • Het verjonge Klipperstars heeft ook de tweede competitiewedstrijd gewonnen. De Nieuw-Lekkerlandse basketballers versloegen zaterdag Baros 2 met 67-55. In het eerste kwart werd er weinig gescoord. Klipperstars pakte de Rotterdammers met een felle man-to-man verdediging aan. Pas in het tweede kwart kwam er enige tekening in de strijd: 31-24 bij rust. Meteen na rust sloeg de thuisploeg toe en liep het verschil op naar veertien punten. Baros probeerde in het vierde kwart nog wel aan te klampen, maar liet de nodige scoringskansen en vrije worpen onbeunut. Mede hierdoor bleef Klipperstars overeind. Na een onderschepping van Adriaan Stout, die hij liet volgen door een dunk, was het verzet van de Rotterdammers definitief gebroken.

Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23
Actie met tompoucen van Symphonia uit Hoogblokland Nieuws 17 apr, 20:34
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:07