Klipperstars niet opgewassen tegen koploper

Sport 27 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Runner-up Klipperstars heeft de topper tegen de ongeslagen lijstaanvoerder Divine 2 zaterdag met klein verschil verloren: 46-52. De Nieuw-Lekkerlandse basketballers lieten niettemin zien dat hun niveau vrijwel wekelijks stijgt en dat het een kwestie van tijd is voordat ze echt aansluiting hebben bij de topteams in de 1e klasse. Het gat werd al in de beginfase gemaakt. De schoten van Klipperstars vielen niet goed en er werd druk gezet op de verkeerde plaats: 16-3. Vanaf minuut vier in het tweede kwart kon de thuisclub echter prima mee met de fysiek sterkere tegenstander. Het verschil was toen al wel opgelopen tot 25-5. Klipperstars knokte zich met name in de tweede helft terug in de wedstrijd. Het liet bij vlagen prachtig basketbal zien en kwam zelfs even op voorsprong (43-41). De individuele klasse van de koploper gaf uiteindelijk toch de doorslag.

Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23
Actie met tompoucen van Symphonia uit Hoogblokland Nieuws 17 apr, 20:34
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:07