WIK/Univé neemt revanche op VVC'92

Sportt 25 keer gelezen

GROOT-AMMERS • WIK/Univé heeft de uitnederlaag tegen VVC’92 zaterdag met verve rechtgezet. De tegenstander uit Vlissingen kreeg in De Reiger geen voet aan de grond (4-0). WIK/Univé manifesteerde zich als de terechte koploper van de derde divisie. Het publiek kreeg leuke combinaties en snoeiharde middenaanvallen te zien. En, zeker zo belangrijk, het was een overwinning van het collectief. Iedereen droeg z’n steentje bij aan de cijfers 25-22, 25-18, 25-17 en 25-18. Alles of niets In een rechtstreeks duel tegen Odi was voor de Groot-Ammerse vrouwenhoofdmacht de tweede plaats op de ranglijst de inzet. Na een prima opening (25-21) kakte WIK/Univé in de tweede set helemaal in (11-25). Via een serviceserie van Marloes Ouderkerk knokte de thuisploeg zich in deel drie terug in de wedstrijd. WIK kwam zelfs op setpoint (26-25), maar trok toch met 26-28 aan het kortste eind. In de vierde set was het een kwestie van alles of niets. WIK/Univé leek een beslissende set te gaan afdwingen (17-14), maar wist niet door te drukken en leed via 23-25 een 1-3 nederlaag.

Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23