Winst en verlies voor Volley Meerkerk'95

Sport 67 keer gelezen

MEERKERK • De mannenhoofdmacht van Volley Meerkerk’95 kwam binnen vier dagen twee keer in actie. Een overwinning en een nederlaag was het resultaat. Met een krappe selectie versloeg Volley Meerkerk Voleco 2 zaterdag met 1-3. De geelzwarten zetten meteen de toon met een harde middenaanval van uitblinker Pablo van der Veen en speelden een mooie pot. Met een uiterste krachtsinspanning kon een beslissende vijfde set worden voorkomen: 23-25, 25-27, 25-18 en 22-25. Elleboog Eerder in de week werd met 2-3 verloren van Move4U. Volley Meerkerk’95 raakte in die wedstrijd Teije Dalstra kwijt. Zijn elleboog, waar hij al langer last van had, moest na een verdedigende actie in het gips worden gezet. Toch deed de thuisploeg goed mee tegen de outsider voor het kampioenschap: 18-25, 25-23, 10-25 en 25-23. In de vijfde set trok Move4U het winnende lot (10-15).