Triade verspeelt 6-0 voorsprong

Sport 14 keer gelezen

LANGERAK • Bij de hervatting van de veldcompetitie heeft Triade zaterdag een onnodige nederlaag geleden tegen VIOS. De Langerakse korfballers namen een 6-0 voorsprong en er leek dan ook geen vuiltje aan de lucht. Bij rust was de marge al gereduceerd tot twee: 7-5. In de tweede helft kwamen de dames van VIOS beter in de wedstrijd en zorgden de heren met hun fysieke spel voor de rebound. Triade kon er met name aanvallend weinig tegenover stellen en miste teveel grote kansen. Ook verdedigend lieten de groenwitten steken vallen, waardoor ze afdropen met een gevoelige nederlaag.

Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23