Bijrol voor junioren RC Jan van Arckel

Sport 49 keer gelezen

MEERKERK • Zonder de in Istrië koersende kopman Merijn Korevaar speelden de junioren van thuisploeg Jan van Arckel een bijrol in de ochtendeditie van de Omloop van de Alblasserwaard.

“In het begin ging het nog wel lekker, maar door de regen werd het er niet beter op. Ik verkleumde helemaal en ben bij de plaatselijke rondes uitgestapt”, aldus een vermoeide Melvin Hekman uit Arkel.

Zijn ploegmaatje Hermen Bode uit Giessenburg was veel sneller klaar. “Na amper vier kilometer reed ik in een putje voor en achter lek. Het was gelijk over.”

Ameidenaar Gert van der Grijn haakte door een valpartij in de slotfase af. “In de derde waaier draaide ik op zich goed, maar iemand verloor zijn bidon en met een paar kwamen we te vallen.”

Beste renner bij Jan van Arckel was Patrick Mulder. De nieuwkomer uit Tiel reed wel tot het laatst mee en eindigde op een verdienstelijke plek in de top 20. “Ondanks de kou en de wind kon ik mij redelijk staande houden.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden