Afbeelding

Volley Meerkerk'95 wint vijfsetter

Sport 18 keer gelezen

MEERKERK • Tweededivisionist Volley Meerkerk’95 is de nieuwe volleybalcompetitie begonnen met een 3-2 overwinning op De Burgst.

Meerkerk, dat dit seizoen onder leiding staat van de nieuw aangetrokken trainer Hessel Reinsma, startte met goede serviceseries en dat resulteerde in een 2-0 voorsprong in sets. De derde en vierde set gingen verloren. Met name in de passing werd het spel slordig, ondanks het inbrengen van de nieuwkomers Renate Ouderkerk en Ramona Overdijk. Beiden maakten een sterke indruk. In de beslissende vijfde set stond Volley Meerkerk’95 er weer. Deze werd met ruime cijfers gewonnen.

Derby

Komende zaterdag wacht de derby tegen het Groot-Ammerse WIK/Univé; aanvang 15.15 uur in De Reiger.

Uitproberen

De Meerkerkse mannenhoofdmacht is terug in een meer Alblasserwaards getinte 2e klasse. Tegenstander SNA 2 was geen partij voor de geelhemden. De jonge Bleskensgraafse ploeg kon bijna geen bal terugbrengen. De eerste set was al afgelopen toen nog niet eens alle Meerkerkers aan service waren geweest: 25-7. Het gaf Voley Meerkerk’95 de gelegenheid van alles uit te proberen. Met name Jacques Vis was ouderwets op dreef; hij maakte de tweede set met een harde klap uit: 25-8.

Arme opponent

Ook in de derde en vierde set kwam SNA 2 er niet aan te pas. Volley Meerkerk werd nimmer serieus getest, bleef geconcentreerd spelen en liet geen spaan heel van de arme opponent: 25-9 en 25-12.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden