Afbeelding

Krimp beroepsbevolking centraal op netwerkborrel

Algemeen 32 keer gelezen

GORINCHEM - 'De krimp van de beroepsbevolking' is het thema van de netwerkborrel die Kamer van Koophandel Midden-Nederland donderdag 25 oktober houdt bij Living Well - health en fitness in Gorinchem.

De bijeenkomst is bestemd voor ondernemers in de gemeenten Giessenlanden, Gorinchem, Leerdam en Zederik. De beroepsbevolking in de regio Alblasserwaard & Vijfheerenlanden loopt terug, waardoor in nagenoeg alle sectoren een tekort aan arbeid ontstaat.

Marian van Alphen, adviseur  Regionale Economie van de Kamer van Koophandel, presenteert aan de hand van het onderzoeksrapport Vitaliteitsagenda Midden-Nederland de economische gevolgen van de bevolkingskrimp, ontgroening en vergrijzing voor deze regio. Tevens biedt zij handvatten aan ondernemers om te anticiperen op deze ontwikkelingen.

Rondleiding

Gastbedrijf, Living Well - health & fitness geeft vervolgens een kijkje in haar keuken door middel van een rondleiding. Dit gebeurt in een informele setting met daarna veel ruimte om te netwerken met ondernemers uit de naaste omgeving.

De ondernemersborrel begint om 16.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Deelname is gratis.

Meer informatie en aanmelden via www.kvk.nl/ondernemersborrel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden