Afbeelding

De Alblas <23 klopt titelverdediger Groot-Ammers

Sport 8 keer gelezen

ALBLASSERWAARD - In het AB Midden Nederland Alblasserwaardtoernooi <23 jaar heeft De Alblas deze week met 0-2 gewonnen van titelverdediger Groot-Ammers. De groenroden namen hiermee tevens de leiding in de spannende poule B, waarin de krachtsverschillen gering zijn.

De Alblas boekte de tweede zege. Nieuw-Lekkerland en Peursum, die het toernooi in de openingsronde verliezend waren gestart, wonnen ditmaal wel. Lekkerland was met 3-1 te sterk voor Unitas en de jonge debutant Peursum verraste Alblasserdam (3-2).

De Alblas leidt in poule B met zeven punten. Alblasserdam, Groot-Ammers, Nieuw-Lekkerland en Peursum volgen met vier punten.

Herstel

In poule A heeft Sliedrecht na twee ronden de beste papieren. Het liet de eclatante 9-0 uit de eerste ronde volgen door een 1-0 zege op sv Meerkerk, dat zich dapper verweerde. Stedoco zette Hardinxveld met 1-2 aan de kant, maar sleept in de stand de drie strafpunten uit de eerste ronde met zich mee. VVAC herstelde zich van de Sliedrechtse oorvijg door Ameide met 0-3 te verslaan.

Sliedrecht leidt soeverein met 9 punten, Stedoco en VVAC delen de tweede plaats met vier punten.

De volledige uitslagen en standen zijn te vinden op:

http://alblasserwaardtoernooi.regio-voetbal.nl/

In de loop van de week verschijnen hier ook de wedstrijdverslagen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 1 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 6 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 7 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden