Afbeelding

Rabobank en Jongerenraad houden weer WoonEvent

Algemeen 37 keer gelezen

REGIO • Rabobank Alblasserwaard Noord & Oost houdt donderdag 8 november samen met haar Jongerenraad een WoonEvent. Deze avond is bedoeld voor jongeren die plannen hebben om op zichzelf te gaan wonen.

Vanaf 19.30 uur kun je binnenlopen bij het WoonEvent. Om 20.00 uur start de avond in het nieuwe Rabobank-kantoor aan de Einsteinstraat in Gorinchem-Oost. Onder leiding van dagvoorzitter en theatermaker Fred Delfgaauw geven een woningcorporatie, een notaris, een financieel adviseur van de Rabobank en een makelaar je een compleet beeld van wat er komt kijken bij het kopen of huren van een huis: wat moet je regelen, waar moet je aan denken en wat zijn belangrijke aandachtspunten?

Na het formele gedeelte is er een informatiemarkt en een speeddate. Hier worden onder andere voor jongeren haalbare projecten in de regio gepresenteerd. Ook kunnen zij hier terecht met vragen aan een notaris, een woningcorporatie en een makelaar. Tijdens een speeddate met een financieel adviseur kunnen bezoekers laten berekenen wat je eventueel kunt lenen met je salaris. 

Aanmelden

De avond is bedoeld voor jongeren van 18 tot en met  26 jaar. De toegang is gratis. Aanmelden kan tot 29 oktober. Het volledige programma staat op www.rabobank.nl/alblasserwaard. Daar kunnen belangstellenden zich ook aanmelden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden