Afbeelding

De Samenwerking investeert in nieuwe website en uitbreiding Welkoop

Algemeen 97 keer gelezen

HAASTRECHT • In het lopende en komende boekjaar zal CLV De Samenwerking enkele investeringen doen, die 'kwalitatieve verbeteringen' moeten opleveren.

Er komt een nieuwe website met vele online toepassingen voor de afnemers, een uitbreiding van de Welkoopwinkel, vergroting van het magazijn en verplaatsing en vergroting van het kantoor naar het vorig jaar aangekochte naastgelegen pand.

Tevreden

De leden van CLV De Samenwerking toonden zich tijdens jaarvergadering tevreden met het behaalde resultaat van 322.100 euro over boekjaar 2011/12. De aanwezige leden stemden in met de door het bestuur voorgestelde nabetaling van 1.50 excl. btw per ton op afgenomen mengvoeders. Het overige deel van het resultaat wordt aan het eigen vermogen toegevoegd.

De totale omzet steeg met 14,5% naar 26.590.300 euro; de omzetten van ruwvoeders en meststoffen daalden met ca. 1 %.

Concurrerend

In het verslagjaar heeft De Samenwerking ondanks de sterk fluctuerende grondstoffenprijzen zeer concurrerend in de markt gestaan, hetgeen veel nieuwe klanten en leden aangetrokken heeft.

De Samenwerking heeft 740 leden (vorig jaar 727)  en heeft haar werkgebied in het groene weidegebied van Zuid-Holland./Utrecht en de ruime regio rond de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden