Afbeelding

Hoofdprijzen Business Event voor Van Hoorne Entertainment en Bomenbank

Algemeen 313 keer gelezen

ALBLASSERWAARD • Van Hoorne Entertainment uit Molenaarsgraaf was maandagavond één van de hoofdprijswinnaars tijdens het Business Event Merwestroom. De Rabo Award, met als thema ‘Duurzaamheid’, ging naar de Nationale Bomenbank uit Bleskensgraaf.

In partycentrum de Lockhorst werden de beste bedrijven uit de gemeenten Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Molenwaard bekend gemaakt. Melson Groep uit Sliedrecht, Van Hoorne Entertainment uit Molenaarsgraaf en De Bioderij uit Sliedrecht werden uitgeroepen tot ‘Onderneming van het jaar’. De Nationale Bomenbank won de Rabo Award met het thema ‘Duurzaamheid’, die beschikbaar was gesteld door Rabobank Merwestroom.

Nieuw dit jaar was de manier waarop de presentatie in de categorie Starter van het Jaar verliep. In deze categorie maaktne Bouman Ruitersport uit Wijngaarden, internet marketingbureau Jambo Media uit Hardinxveld-Giessendam en de Melson Groep uit Sliedrecht kans op de titel. De drie genomineerden moesten een pitch houden en het publiek kreeg een bedrijfsfilm te zien.

Naar aanleiding van het ondernemerschap van het bedrijf mocht het publiek via een sms hun stem uitbrengen. Nadat alle stemmen waren geteld maakte juryvoorzitter notaris Hans Koppelaar uiteindelijk bekend dat de Melson Groep de meeste stemmen had ontvangen en riep hen uit tot ‘Starter van jaar’.

Nuchter

Flexivers BV, Van Hoorne Entertainment en de Heeren van Slydregt waren genomineerd in de categorie MKB en Detailhandel. Michael van Hoorne van Van Hoorne Entertainment ging er met de titel vandoor. Een deel uit het juryrapport: ‘Nuchter, creatief en dynamisch bedrijf. Toont maatschappelijke betrokkenheid middels Stichting Lach voor een Dag. Onderneming vanuit het niets begonnen, groeit door focus op de familiemarkt. Geniet landelijke bekendheid.’

Als laatste werd de Rabo Award uitgereikt met het thema ‘Duurzaamheid’. Deze award was beschikbaar gesteld door de hoofdsponsor van het Business Event Merwestroom, Rabobank Merwestroom. Henk Wielaard maakte bekend dat De Nationale Bomenbank van Pieter Jan de Winter en Dirk Doornenbal, de winnaar van de award was. Een deel van de motivatie van de jury: “Deze ondernemers waren al duurzaam bezig toen niemand dat woord nog kende. Unieke innovatie met knoflook-injectie om ongedierte te bestrijden. Knap dat bomen na verplanten overleven.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden