Afbeelding

Waarderende woorden voor vertrekkend raadslid Leo Timmer

Algemeen 214 keer gelezen

GIESSENLANDEN • Leo Timmer (ChristenUnie) heeft donderdagavond afscheid genomen als raadslid van de gemeente Giessenlanden.

“Als ik iets doe, wil ik het goed doen”, zei Timmer bij zijn vertrek. En dat lukte hem steeds vaker onvoldoende in combinatie met gezin, werk en andere nevenactiviteiten.

Dat er in de persoon van Aart Schalk (https://www.hetkontakt.nl/alblasserwaard/nieuws/aart-schalk-beoogd-lijsttrekker-christenunie-giessenlanden) een opvolger klaar stond, maakte de stap om te stoppen nog wat gemakkelijker. “Ik heb het met plezier gedaan, het was een mooie uitdaging.”

Coöperatief

Leo Timmer kwam in 2006 in de gemeenteraad. Burgemeester Werner ten Kate, die de raad voor de eerste keer voorzat, had zijn huiswerk goed gedaan en liet kwalificaties als constructief, coöperatief, betrokken en serieus op Timmer los. “Leo is een plezierig mens.”

CU-fractievoorzitter Jan Verspuij waardeerde het ‘naslagwerk’ dat Timmer deed. “Leo was wat terughoudend met politieke scherpte. Met jou kon je geen ruzie krijgen, je zocht steeds de verbinding.

Voorbeeld(ig)

Raadsnestor Hendrik van Vuren (CDA) toverde de woorden vriendelijk, bescheien, bedachtzaam en grondig uit de hoge hoed. “Je was een voorbeeld(ig) raadslid.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden