Afbeelding

Lekkerlands bloemetje voor aannemer Mourik en de provincie

Algemeen 242 keer gelezen

OUD-ALBLAS/NIEUW-LEKKERLAND • Ondernemersvereniging Nieuw-Lekkerland heeft de provincie Zuid-Holland en aannemer Mourik uit Groot-Ammers vrijdagochtend bedankt voor de manier waarop de renovatie van de N481 is uitgevoerd.

"Het begon eigenlijk al bij de inloopavond in De Spil in Bleskensgraaf", vertelde Jan de Lange, voorzitter van de ondernemersvereniging. "Wij hadden op die avond onze jaarvergadering gepland staan, maar wilden natuurlijk ook graag bij die inloopavond aanwezig zijn. We werden toen in de gelegenheid gesteld om vóór de aanvangstijd van de inloopavond alvast te komen kijken. Dat was een goed begin, en op die manier is alles verder gegaan."

En dat was een bloemetje waard, vond de ondernemersvereniging. Vijf hoofdpersonen in de renovatie, van de provincie en van Mourik, kregen een flinke bos uitgereikt; Aat van Ek, André de Waal, Tim Valckenier, Co van der Vlies en Robert Hooijman. Dit gebeurde in café De Krom in Oud-Alblas.

"Overlast is er natuurlijk altijd", relativeerde de voorzitter van de Lekkerlandse ondernemersvereniging. "Soms moest je tien minuten wachten. En tijdens het Havenfestival in Alblasserdam was het een verkeerschaos. Maar toen lag door dat feest de hele Alblasserwaard op z'n kop."

Tijdsplanning

"De tijdsplanning is goed verlopen en de SMS-dienst werkte perfect. We wisten precies wanneer er iets bijzonders aan de hand was", zo vatte De Lange zijn complimenten samen.

André de Waal van Mourik bedankte namens het bedrijf en de provincie voor de bloemen en de daaraan gekoppelde waardering. "Deze grootschalige renovatie heeft ons de nodige hoofdbrekens gekost, maar samen met de provincie zijn we er goed uitgekomen."

Renovatie Middenpolderweg

Aannemer Mourik maakte vrijdagochtend tevens bekend dat het bedrijf de renovatie van de N480 (Middenpolderweg) tussen Groot-Ammers en Nieuw-Lekkerland gaat uitvoeren. Hierover is overeenstemming bereikt met de provincie. "Jullie zijn dus voorlopig nog niet van ons af", lachte De Waal. De Ondernemersvereniging kondigde aan alvast bloemen te zullen bestellen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden