Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

Nieuw gezondheidscentrum Giessenburg opent deuren op 1 mei

  •   keer gelezen

GIESSENBURG • Het nieuwe gezondheidscentrum in Giessenburg opent op 1 mei officieel de deuren.

In het voormalige kantoor van de Rabobank vestigen zich de twee huidige Giessenburgse huisartsenpraktijken met ieder een eigen apotheek, psychologenpraktijk Perspectief (die in totaal negen spreekkamers realiseert in het pand), haptonoom Ted Bos en fysiotherapeut Sjaak de Jonge (die beiden onderdak vinden in het deel aan de oostkant). Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost houdt er de komende vijf jaar een kantoor aan.

Daarnaast komen er in het gebouw aan de Peursumseweg een steunpunt van woonzorgcentrum De Lange Wei, Stichting Huisartsen Laboratorium (voor bloedproeven), Rivas Zorggroep en, last but not least, het nieuwe fitnesscentrum van Marco Korevaar en Erno Feher.

Verbouwen

Het pand is gekocht door vier inwoners van Giessenburg: de broers Cees en Martin Korevaar en Ad en Hillegonde van der Aa. Zij krijgen begin februari de sleutel en gaan dan aan de slag om het voormalige Rabo-kantoor te verbouwen. “We willen op 1 mei de officiële opening houden. Dat zal wel betekenen dat we dag en nacht door moeten gaan.”

Een interview met Cees Korevaar en Ad van der Aa staat vrijdag in Het Kontakt.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten