Afbeelding

Bekijk hier vanavond eerste live-uitzending Regio-voetbal

Sport 80 keer gelezen

REGIO - Karin de Kruyk (vv Groot-Ammers), Jan Verveer (Nieuw-Lekkerland) en Remie Schuurman van Klaveren (ASV Arkel) zijn donderdagavond 22 mei te gast in de eerste livestreamuitzending van Regio-voetbal.

Het programma is hier te bekijken: www.regio-voetbal.nl/nieuws/21593/bekijk-hier-eerste-live-uitzending-regio-voetbal.html

Het is de intentie van de redactie van Regio-voetbal volgend seizoen een maandelijkse 'talkshow' te gaan maken. Komende donderdagavond wordt gestart met een pilotuitzending, die wordt gepresenteerd door Kontakt-hoofdredacteur Rick den Besten.

Om praktische redenen krijgt de pilot een Alblasserwaardse invulling. Als locatie is gekozen voor de kantine van VVAC. De uitzending vanaf sportpark De Put begint om 22:00 uur en is live te zien op www.regio-voetbal.nl. Het programma kan ook later worden terug gekeken. Publiek dat de uitzending wil bijwonen, is van harte welkom.

Adverteerders

Om in het nieuwe seizoen de maandelijkse livestreamuitzendingen tot stand te kunnen brengen, is Regio-voetbal op zoek naar bedrijven die dit initiatief financieel mede mogelijk willen maken. Bij Frans van der Wiel (06-51580021, e-mail: frans@regio-voetbal.nl) kan worden geïnformeerd naar de mogelijkheden. De pilot komt mede tot stand dankzij: www.abmiddennederland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden