Afbeelding

Dirk IV-loop opent Loopcircuit 2015

Sport 40 keer gelezen

HOORNAAR • De eerste wedstrijd in het Grote Rivieren Loopcircuit is per traditie de Dirk IV-loop in Hoornaar. Deze vindt plaats op zaterdag 24 januari met start en finish bij Het Bruisend Hart op het Dirk IV-plein in Hoornaar. Het parcours loopt over de fraaie polderwegen van de Alblasserwaard rond Hoornaar.

Lars Gerritsen heeft al laten weten naar Hoornaar te komen om te proberen de Dirk IV voor het tweede jaar op rij te winnen. Aan de start verschijnen verder onder anderen Aissa Marguoum, Henkjan den Braven en Egbert Hooijkaas en bij de dames Agnes Schipper, zij won in 2014 zowel de Dirk IV-loop als het hele Grote Rivieren Loopcircuit, Vanessa Hartman, Annemieke Breuking en Cora Vlot.

De wedstrijd- en prestatieloop over tien kilometer begint om 14.00 uur. Verder begint ook een prestatieloop over vijf kilometer om 14.00 uur en zijn er jeugdlopen vanaf 12.00 uur. Inschrijven voor de Dirk IV-loop kan vooraf tot en met 20 januari via www.inschrijven.nl. En anders op de dag zelf in Het Bruisend Hart.

Meer informatie over de Dirk IV-loop en het Grote Rivieren Loopcircuit: www.avtyphoon.nl/loopcircuit

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
CDA schrikt van ruim 119.000 euro schadevergoeding na wijziging bestemmingsplan in Langerak Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
A15 door gekantelde vrachtwagen afgesloten tussen Gorinchem en Sliedrecht: er ligt veel puin op de weg 112 19 uur geleden
Afbeelding
Probeer tennisdagen bij Tennisvereniging Giessenburg Nieuws 21 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden