Afbeelding

Fraaie resultaten voor AAA-junioren in indoorwedstrijd

Sport 77 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Zes junioren van AAA hebben zaterdag goed gepresteerd tijdens de indoor atletiekwedstrijd bij Parthenon in Dordrecht.

“Omdat aan deze winterwedstrijd vooral fanatieke atleten meedoen, is de competitie sterk. Het is daarom zo leuk om te zien dat we goed meedoen in de uitslagen”, aldus Vera Hofstede, trainster en vaste begeleidster van de wedstrijdploeg.

Voor iedere deelnemer stond 60 meter sprint, hoogspringen en kogelstoten op het programma. Faith Conijn (mpa1) werd overall veertiende, Tiamo Peeters (mpd1) eindigde als vijfde, Tim Leeman (jpa1) eindigde overall als zestiende, Max van Det (jpa2) werd vijftiende, Dennis van Dijk (jpa2) werd eveneens vijftiende en Donika den Hertog (mpa1) werd elfde.

In een ruim vertegenwoordigd deelnemersveld waren deze uitslagen bijzonder goed te noemen voor de relatief kleine vereniging die AAA is.

Trainingen

De atletiekvereniging Alblasserdam heeft een nog steeds groter wordende groep pupillen en junioren, die elke maandag en woensdag traint. Naast de wedstrijdgroep zijn er veel kinderen die twee keer per week sportief bezig zijn door de verschillende onderdelen van de atletiek te beoefenen.

Later dit jaar zullen in verband met het 70-jarig jubileum verschillende activiteiten worden georganiseerd waaronder een halve marathon langs het prachtige decor van de Alblasserwaard.

Meer informatie over trainingen en de (jubileum)wedstrijden zjin te vinden op www.aaa-atletiek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 15 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden