• Marijke Linneweever-Bouter, voorzitter van de sponsorcommissie VV Groot-Ammers, (links) en Mechiel Blokland, General Manager Avonturenboerderij Molenwaard, ondertekenen het contract.
• Marijke Linneweever-Bouter, voorzitter van de sponsorcommissie VV Groot-Ammers, (links) en Mechiel Blokland, General Manager Avonturenboerderij Molenwaard, ondertekenen het contract. Foto: Aangeleverd

Avonturenboerderij Molenwaard sponsort jeugdteams VV Groot-Ammers

Algemeen 1.416 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Avonturenboerderij Molenwaard is sponsor van de jeugdteams van voetbalvereniging Groot-Ammers. Afgelopen vrijdag 3 juni vond de ondertekening van het sponsorcontract plaats, waarna dit moment feestelijk werd gevierd met een gebakje.

Dat Avonturenboerderij Molenwaard sponsor is geworden van de jeugdteams van de voetbalvereniging in Groot-Ammers is een logische stap. Voor beide partijen speelt actief bezig zijn in de buitenlucht een belangrijke rol. Sporten en spelen in de buitenlucht zorgt op jonge leeftijd al voor verbinding tussen kinderen en het buitenleven. Omdat zowel de Avonturenboerderij als VV Groot-Ammers dagelijks bezig zijn om kinderen hiertoe te motiveren, is dit de reden dat Avonturenboerderij Molenwaard sponsor is geworden van de jeugdteams.

Enige tijd geleden werd Vakantiepark Molenwaard hoofdsponsor van de pupillenteams van VVAC, de plaatselijke voetbalvereniging van Ottoland en de buren van het vakantiepark. Ook Avonturenboerderij Molenwaard en VV Groot-Ammers liggen in hetzelfde dorp. Zowel Vakantiepark Molenwaard als Avonturenboerderij Molenwaard vinden het belangrijk om lokale bedrijven, initiatieven en organisaties te ondersteunen en zijn daarom ook zeer trots op hun sponsorschap.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden