Afbeelding
Foto: stock123RF.com

Nieuwe dirigent en nieuw project voor Musica Pro Deo

Algemeen 739 keer gelezen

MEERKERK • Regiokoor Musica Pro Deo heeft een nieuwe dirigent: Nelly van den Broek. Zij is als dirigente verbonden aan vier koren in onder andere Gouda en Woubrugge. Als organist is zij verbonden aan de Nieuwe Westerkerk te Utrecht.

Na zeven jaar is er een einde gekomen aan de samenwerking met dirigent Warno Ruting. Regiokoor Musica Pro Deo betreurt het, maar begrijpt het ook. Warno Ruting heeft het dirigentschap neergelegd en gaat nu verder als muziekleraar op basisscholen en het voortgezet onderwijs.

Musica Pro Deo start met haar een nieuw project: het oratorium ‘Het Nieuw Jeruzalem’ van Johan Bredewout. Deze wordt uitgevoerd op zaterdag 12 november in de Adventskerk in Alphen aan de Rijn.

Projectleden zijn hierbij welkom. Op woensdag 8 juni vanaf 19.45 uur is er een repetitie in de Ichthuskerk, Burgemeester Sloblaan 23, Meerkerk. Daarna weer op de vaste locatie aan de Energieweg 1 in Meerkerk. Voor meer info: www.musicaprodeo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 57 minuten geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 6 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 7 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden