• Nel van der Ham en echtgenoot Krijn klaar voor het ritje met de huifkar.
• Nel van der Ham en echtgenoot Krijn klaar voor het ritje met de huifkar. Foto: Aangeleverd

Nel veertig jaar betrokken bij het kamperen bij de boer

Algemeen 2.307 keer gelezen

MEERKERK • Voor Nel van der Ham, medewerkster van de Stichting Vrije Recreatie in Meerkerk, was vorige week de verassing groot toen zij door de voorzitter van de stichting naar kantoor werd gelokt met het verhaal dat haar hulp vanwege drukke werkzaamheden dringend gewenst was.

Wat bleek, ze was op die dag exact veertig jaar in dienst van de stichting. Veertig jaar betrokken bij het kamperen bij de boer. Daarom werd haar een uitje per huifkar door de Alblasserwaard aangeboden. Vergezeld door collega’s en bestuursleden werd onder meer restaurant ’t Raadhuis in Goudriaan bezocht voor een high tea.

“Ik was inderdaad totaal verrast”, bekende Nel. “Ik heb altijd met veel plezier gewerkt voor de SVR. Toen ik begon was ons kantoor nog een stacaravan. Vergeleken met de huidige huisvesting best wel een beetje behelpen. Ook de laatste jaren hebben we nog altijd zo rond de 125.000 donateurs. Dus vooral bij het versturen van folders en dat soort zaken is het altijd hooibouw. Overigens is afgesproken dat in geval van topdrukte, ik altijd oproepbaar blijft om tijdelijk mee te helpen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 5 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 5 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 11 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden