Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Gezellig drukke lentefair in Giessen-Oudekerk

Algemeen 274 keer gelezen

GIESSEN-OUDEKERK • Het was op vrijdag 8 april gezellig druk tijdens de lentefair op basisschool Giessen-Oudekerk.

De kinderen konden door het aanschaffen van een stempelkaart deelnemen aan verschillende spelletjes, er waren kraampjes waar leuke en lekkere dingen gekocht konden worden en gedurende de hele avond werd er gedraaid aan het rad van fortuin en werden er prachtige prijzen verloot. Ook werden er tekeningen van het nieuw te bouwen schoolgebouw getoond en eventuele vragen daarover werden beantwoord.

De schoolkinderen bakten een flinke lading appelflappen voor de verkoop. De opbrengst van de lentefair bedraagt 1553,11 euro en komt ten goede aan de inrichting van het nieuwe schoolplein, het onderhouden en verplaatsen van de dorpsboerderij en de schoolmoestuin.

De oudervereniging van Basisschool Giessen-Oudekerk bedankt de lokale ondernemers hartelijk voor het beschikbaar stellen van prijzen voor de verloting, voor het kosteloos (of tegen een kleine vergoeding) beschikbaar stellen van producten om te verkopen tijdens de fair of voor hun enthousiaste aanwezigheid en hulp bij het verzorgen van spelletjes voor de kinderen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden