• Paul Huijsdens.
• Paul Huijsdens. Foto: Aangeleverd

Paul Huijsdens nieuwe directeur-bestuurder van Lek en Waard Wonen

Algemeen 1.605 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • In verband met het recente vertrek van Adrie Tukker, zal Paul Huijsdens met ingang van 1 mei 2022 de functie van directeur-bestuurder van Lek en Waard Wonen gaan invullen.

De Raad van Commissarissen van Lek en Waard Wonen omschrijft Paul als toegankelijk en energiek met een frisse blik op de maatschappelijke vraagstukken van nu. Vanuit eerdere rollen maar ook vanuit zijn meest recente functie als Manager bij Arcade Wonen in Naaldwijk kent hij de volkshuisvesting goed.

De stap naar corporatiebestuurder is voor hem dan ook een logische en weloverwogen stap. De Raad van Commissarissen is ervan overtuigd dat Lek en Waard Wonen bij Paul Huijsdens in goede handen is.

Paul wil graag in samenwerking met het team, de huurdersorganisatie en de belanghouders gaan werken aan vertrouwd wonen voor de huurders in de kernen waarin Lek en Waard Wonen werkzaam is.

Het nieuwe koersplan dat de organisatie recent heeft vastgesteld vormt daarvoor de leidraad. De komende maanden zal Paul gebruiken om de huurders, het team, de kernen, de woningen en de belanghouders te leren kennen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden