Afbeelding
Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

Verlichting kopen in en rondom de Alblasserwaard

Algemeen 122 keer gelezen

Ben je op zoek naar inspiratie voor het kopen van verlichting in de Alblasserwaard en omgeving? Waarom kun je soms beter in de winkels shoppen in plaats van online? Voorkom een miskoop en lees verder.

Nu de dagen korter worden, gaan veel mensen het binnen gezellig maken. Ook door de feestdagen die eraan komen, is het voor inwoners in de regio Alblasserwaard een zoektocht voor verlichting kopen in en rondom de Alblasserwaard. De juiste verlichting vinden is niet altijd even makkelijk, maar de opties die je in regio Alblasserwaard hebt, zijn gelukkig talrijk. Om je op weg te helpen met het vinden van mooie verlichting, volgen een aantal tips voor verlichting kopen.

Waar kopen mensen tegenwoordig verlichting?
Online verlichting kopen heeft, zoals voor zoveel spullen geldt, een opmars gemaakt. Er zijn echter genoeg verhalen van mensen die bijvoorbeeld hanglampen, vloerlampen of verlichting voor buiten gekocht hebben, maar uiteindelijk niet tevreden zijn. Het probleem is dan met name dat de verlichting een andere lichttemperatuur of lichtintensiteit heeft dan men verwachtte. In een winkel verlichting kopen is daardoor handiger, zeker als je nog niet precies weet waar je naar op zoek bent.

Verlichting kopen bij een speciaalzaak
Voor de meeste mensen uit de Alblasserwaard en omgeving is een ritje naar Barendrecht goed te doen. In Barendrecht kun je verlichting kopen in de grootste verlichtingswinkel van Nederland en België. Bij Straluma kun je terecht voor alle soorten verlichting, van vloerlampen, die je voor de gezelligheid koopt, tot praktische eettafellampen. Je moet er wel even voor naar Barendrecht rijden, maar door de grote keus en het direct kunnen bekijken van de lampen, weet je zeker dat je slaagt en thuis komt met mooie verlichting.

Naar de meubelboulevard
Voor veel mensen is op zaterdag een bezoekje aan de meubelboulevard zeker geen straf. Bijvoorbeeld in Sliedrecht of Gorinchem zitten meerdere woonwinkels bij elkaar. Je moet uiteraard wel even de ene winkel uit en de andere in om een vergelijking te kunnen maken, maar je kunt er wel direct een bank of eettafel bij uitzoeken. Welke optie je ook kiest, verlichting gaat jaren mee en verander je vaak maar zelden. Even wat extra aandacht aan verlichting kopen besteden, maakt het verschil tussen een mooie lamp of de perfecte verlichting.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 15 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden