Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Bijenplanten marktje en Open Tuin bij De Punt in Arkel

Algemeen 390 keer gelezen

ARKEL • Bij Wereldwinkel De Punt in Arkel wordt op zaterdag 16 april van 10.00 tot 17.00 uur een Bijenplanten marktje en Open Tuin gehouden.

De Punt biedt op die dag diverse soorten waard- en drachtplanten. In potten, potjes en bakken zijn er onder andere de daslook, sneeuwklokjes, longkruid, spirea, winterakoniet, oostindische kers, wilde marjolein (oregano) en citroenmelisse. De opbrengst komt ten goede aan ontwikkelingsproject Nimba.

Daarnaast zijn diverse bloemenmengsels (waaronder het Prachtlint-mengsel) en kruiden- en groentezaden van ‘De Bolster’ beschikbaar.

De tuin van De Punt is in deze periode met volop voorjaarsbloeiers op zijn mooist. Een ommetje door de tuin maken en van de bloesem en de voorjaarsbollenpracht te genieten over de vers gestrooide houtsnipperpaadjes is aan te bevelen.

Groepen kunnen vooraf aanmelden bij Natuurtuin@depuntarkel.nl. Toegang via Wereldwinkel de Punt, Schotdeuren 52 in Arkel. De toegang is vrij en parkeren is gratis. Voor meer informatie: www.depuntarkel.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden