Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Auto in Wijngaarden in beslag genomen na zeven keer rijden zonder rijbewijs

112 2.601 keer gelezen

WIJNGAARDEN • In de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 april heeft de politie een auto in beslag genomen in Wijngaarden. De bestuurder werd namelijk voor de zevende keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs.

Maar er bleek nog meer illegaals aan de hand te zijn met de bestuurder. Er werden een boksbeugel met daaraan een mes, illegaal vuurwerk en een luchtdrukpistool aangetroffen in het voertuig.

Toen agenten de auto rond 04.00 uur zagen rijden in Wijngaarden, besloten ze om de auto en de bestuurder te gaan controleren.

Direct na het stopteken stapte de bestuurder zijn auto uit en zei dat zijn rijbewijs was ingevorderd. Na controle bleek dit inderdaad zo te zijn. De bestuurder werd daarop aangehouden. Aangezien het al de zevende keer betrof dat deze bestuurder toch was gaan rijden, werd in overleg besloten om de auto in beslag te nemen.

Zowel de bestuurder als het voertuig werden nagekeken. In het voertuig troffen agenten namelijk een boksbeugel met daaraan een mes aan en illegaal vuurwerk.

Op het politiebureau werd bij daglicht nogmaals de auto doorzocht, en dit bleek niet zonder resultaat. In de auto werd namelijk een vuurwapen aangetroffen. De specialist kwam ter plaatse om dit vuurwapen veilig te stellen. Het bleek uiteindelijk te gaan om een luchtdruk wapen. Er werden nog patronen en munitie aangetroffen. Uiteraard werden deze nieuwe vondsten toegevoegd aan de lijst met strafbare feiten voor de verdachte.

De recherche nam deze zaak verder over en zal in verhoor gaan met de verdacht en het dossier verder opmaken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden