Afbeelding
Foto: Rivas

Rivas wijkverpleging scoort 8,8 bij tevredenheidsmeting

Algemeen 604 keer gelezen

GORINCHEM/REGIO • Op een schaal van 0 tot 10 scoort de Rivas wijkverpleging een 8,8 bij haar cliënten.

Twan van den Munckhof, directeur Rivas wijkverpleging: “Wij zijn ontzettend trots op dit mooie resultaat. Vooral omdat onze zorgverleners, ondanks de enorm hoge werkdruk in 2021, zo hoog scoren op deze belangrijke aspecten. We laten hiermee zien dat onze zorgprofessionals mensgerichte zorg blijven verlenen en oog houden voor iedere cliënt, hoe lastig de omstandigheden door corona en het personeelstekort ook zijn.”

De meeste ondervraagde cliënten geven bovendien aan dat hun wensen worden meegenomen bij het bepalen van de zorg en dat zij veel vertrouwen hebben in de deskundigheid van de Rivas zorgverleners.

Ieder jaar ontvangen de cliënten van Rivas wijkverpleging een vragenlijst die de ervaringen en beleving van cliënten met wijkverpleging meet. De tevredenheidsmeting van 2021 werd door 434 cliënten ingevuld.

Aan de respondenten is gevraagd om op een schaal van 0 tot 10 aan te geven hoe waarschijnlijk het is dat ze de organisatie bij anderen zouden aanbevelen. Rivas wijkverpleging scoort op deze vraag een prachtige 8,8.

De twee vragen uit de vragenlijst waarop de hoogste score werd behaald, waren ‘Behandelen de zorgverleners u met aandacht?’ en ‘Voelt u zich op uw gemak bij de zorgverleners?’.

Als organisatie die wijkverpleging levert, is Rivas verplicht om ieder jaar een PREM Wijkverpleging uit te voeren. PREM staat voor Patient Reported Experience Measure en is een vragenlijst die de ervaringen en beleving van cliënten met wijkverpleging meet. Rivas schakelt een externe partij in voor deze jaarlijkse meting.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Winnifred Bouwman in de bibliotheek in Nieuw-Lekkerland.
Winnifred Bouwman neemt na 33 jaar afscheid van de bibliotheek in Nieuw-Lekkerland Nieuws 5 uur geleden
• De biologisch geteelde planten vonden gretig aftrek.
Arkelse plantjesmarkt brengt 700 euro op voor Stichting Nimba Nieuws 5 uur geleden
• Het AWM-peloton slingert zich langs de Ammerse molens.
Column AWM: polderkoers live (te) volgen Sport 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden