Afbeelding
Foto: Visser Media & Design

Jeugd vv De Zwerver vormt hart voor oorlogsslachtoffers in Oekraïne

Algemeen 215 keer gelezen

KINDERDIJK • Het was een hartverwarmend gezicht, afgelopen zaterdag 26 maart op Sportpark De Schans voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste elftal. Een aantal jeugdelftallen van De Zwerver vormden met elkaar een hart als boodschap voor alle nabestaanden van de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Aanvankelijk was het de bedoeling om op de foto te gaan met de nieuwe presentatiepakken, die dankzij Stichting Elshout aangeschaft konden worden. Gezien de verdrietige actualiteit werd het idee geopperd om het fotomoment anders in te steken, en wel voor de oorlogsslachtoffers in het zwaar getroffen Oekraïne. Het resultaat werd vanuit de lucht met een drone in beeld gebracht, waarbij ook het molengebied goed zichtbaar werd.

Tot slot vormde de jeugd een erehaag voor de eerste elftallen van vv De Zwerver en EBOH uit Dordrecht. Klaar voor een wedstrijd onder zonnige, onbezorgde omstandigheden. Iets waar generatiegenoten uit Oekraïne hopelijk ook weer snel van mogen genieten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 13 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden