• De laatste jubilarissen van Omnia Cum Deo.
• De laatste jubilarissen van Omnia Cum Deo. Foto: Aangeleverd

Omnia Cum Deo uit Nieuw-Lekkerland zet laatste trouwe leden in het zonnetje

Algemeen 842 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Op woensdag 9 maart was het precies 100 jaar geleden dat christelijk gemengd koor Omnia Cum Deo (OCD) uit Nieuw-Lekkerland werd opgericht.

Dinsdag 8 maart werd dit heuglijke feit gevierd in de grote zaal van de Ontmoetingskerk in Nieuw-Lekkerland met een feestelijk gebakje met 100 jaar OCD daarop gesponsord door bakker Van der Grijn. Op deze avond werden ook alle jubilarissen van de afgelopen twee jaar in het zonnetje gezet. Op de bovenste rij van links naar rechts Rein de Lange 40 jaar lid, Anja ’t Hoen, 40 jaar, Miep de Jong, 55 jaar, Ineke Hobers 40 jaar, Gerda van Ek 40 jaar en Diny Janse 50 jaar

Op de onderste rij Hannie de Jager 40 jaar, Lenie de Gruijter 60 jaar en Hennie Hovestad 55 jaar lid. Op de foto ontbreekt Pie van Zoest, die 40 jaar lid was. Zij kon deze avond helaas niet aanwezig zijn.

Rein ontving een mooie pen en de dames allemaal een armband als herinnering. Met een hapje en een drankje werd een einde gemaakt aan deze gedenkwaardige laatste jaarvergadering.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden