Klipperstars is ongeslagen status kwijt

Algemeen 189 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Klipperstars heeft de topper tegen runner-up LUSV met 6-67 verloren. Het betekende de eerste nederlaag van de Nieuw-Lekkerlandse basketballers.

Klipperstars begon sterk (23-16 na het eerste kwart), maar zag de opgebouwde voorsprong in het tweede kwart al slinken naar 32-31.

Na rust ging het helemaal mis voor de thuisploeg. Het derde kwart verliep rampzalig. Het schot wilde maar niet goed vallen, terwijl LUSV maar liefst zes driepunter liet noteren (32-48). De maximale voorsprong van de Leidenaren bedroeg 21 punten. Onder leiding van Nikola Aleksic zette Klipperstars nog wel een inhaalrace in, maar het gat kon niet meer worden gedicht.

Topscorers aan Lekkerlandse kant waren Ricardo ‘t Hoek (15 punten) en Nikola Aleksic (13 punten).

Zaterdag 26 maart speelt Klipperstars, dat nog steeds meedoet om de titel, thuis tegen De Dunckers.