Afbeelding
Foto: stock123RF.com

Projectkoor Wijngaarden gaat weer repeteren

Algemeen 315 keer gelezen

WIJNGAARDEN • Nu de maatschappij weer terug naar het ‘normaal’ gaat, kan ook het Projectkoor uit Wijngaarden onder leiding van Matthijs Hoogendijk weer van start gaan.

Er wordt geoefend voor een Paasconcert in Nieuw-Lekkerland (18 april ‘s morgens) en een concert in Nieuwendijk (24 april ‘s avonds). Inmiddels hebben zich ruim 30 belangstellende koorzangers opgegeven, maar er kunnen er nog meer bij. Iedereen van 15 jaar of ouder is van harte welkom. De deelnamekosten bedragen 35 euro.

Er wordt afwisselend op zondagochtend (11.30 uur) en -avond (20.15 uur) geoefend in Het Carillon, Raadhuisplein 1 in Nieuw-Lekkerland. Naast het instuderen van het repertoire wordt er ook gewerkt aan stemscholing. Tijdens de concerten wordt de koor- en samenzang muzikaal begeleid door goede amateurmusici en professionele muzikanten uit de regio. Het koorrepertoire bestaat uit hedendaagse, symfonische gospel- en aanbiddingsmuziek.

Wil je niet gebonden zijn aan een lidmaatschap en slechts acht keer repeteren voor twee fantastische optredens, stuur dan een mail naar projecten@stichtingmph.nl. Er zal dan een concertbrief worden toegestuurd met de oefendata en de benodigde informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden