• De lancering van de StemWijzer in Molenlanden.
• De lancering van de StemWijzer in Molenlanden. Foto: Richard van Hoek

Lijsttrekkers lanceren StemWijzer gemeenteraadsverkiezingen Molenlanden

Algemeen 1.118 keer gelezen

MOLENLANDEN • De Molenlandse StemWijzer is donderdagmiddag gelanceerd door de lijsttrekkers van de politieke partijen in Molenlanden.

De StemWijzer is een online stemhulp voor iedereen die meer wil weten over hoe de politieke partijen denken over bepaalde thema’s. Op deze manier krijgen inwoners een beeld op welke partij ze kunnen stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart. De StemWijzer is te vinden op: www.molenlanden.stemwijzer.nl.

Online stemhulp
De gemeente Molenlanden heeft in samenwerking met ProDemos de StemWijzer gemaakt. Door het invullen van de StemWijzer krijgen inwoners een beeld van de thema’s die spelen in Molenlanden en hoe de politieke partijen hierover denken. De stemwijzer bestaat uit een lijst met stellingen waar inwoners hun mening over kunnen geven.

Na het invullen van de lijst met stellingen wordt duidelijk welke partijen het dichtst bij de antwoorden in de buurt komen. Als twee partijen even hoog scoren, dan is er de mogelijkheid om nog een lijst met vijf extra stellingen in te vullen. Die helpen vervolgens om een keuze te maken tussen de overgebleven twee partijen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden