Afbeelding
Foto: Politie

Veel waarschuwingen tijdens controle fietsverlichting in Nieuw-Lekkerland

112 506 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • De politie heeft maandagochtend 31 januari veel waarschuwingen uitgedeeld in Nieuw-Lekkerland tijdens een controle op de fietsverlichting.

Degenen die hun fietsverlichting niet in orde hadden, kregen tevens een setje fietslampjes van de agenten, waardoor ze veilig konden verder fietsen. “Ik was binnen een half uur door mijn doos lampjes heen”, schrijft een van de agenten op Instagram.

Hij vervolgt: “Mijn vraag aan iedereen, zorg aub dat de verlichting van uw fiets in orde is. Ouders zorg aub dat uw kinderen veilig op weg gaan en veilig thuis komen.”

De politie kondigt aan dat er binnenkort weer onaangekondigd een controle gehouden zal worden. Dan worden er naast de lampjes ook bekeuringen uitgeschreven wanneer de fietsverlichting niet in orde is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 5 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 10 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden