Afbeelding
Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

Elk huis is uniek!

Algemeen 314 keer gelezen

Huizen, ze verschillen allemaal erg van elkaar. Logisch, want ieder mens heeft een andere smaak. In ieder huis kan je een andere interieurstijl vinden. Het ene huis heeft een industriële stijl, het andere huis heeft een landelijke stijl en weer een ander huis heeft een moderne stijl. 

Wat alle huizen wel met elkaar gemeen hebben is het feit dat ze volledig ingericht moeten worden naar jouw wensen. Een huis moet voelen als een thuis! 

Jouw mooiste foto ingelijst!
Het is belangrijk dat jouw huis aanvoelt als een echt thuis. Maak het huis daarom ook zoveel mogelijk eigen met behulp van mooie accessoires. Er zijn veel verschillende manieren waarop jij jouw huis meer sfeer kan geven. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan zwarte fotolijsten? Fotolijsten zijn vrijwel in elk huis te vinden, ze passen namelijk perfect in ieder interieur. 

Vooral de zwarte fotolijsten zijn erg chique en geven veel sfeer aan bijvoorbeeld de woonkamer. Een leuke foto van jouw gezin is erg geschikt om in te lijsten. Lijst jouw mooiste foto in en hang de foto op aan de muur. Jouw muur wordt dan minder kaal en krijgt veel meer sfeer. Het is ook erg leuk om een fotolijst cadeau te doen aan iemand. Lijst een mooie foto van jou, jouw partner en de kinderen in en geef deze cadeau aan de opa’s en oma’s. Zij kunnen dan ten alle tijden de foto bekijken en bewonderen. Er zijn veel verschillende soorten fotolijsten, zo is er voor ieder interieur wel een geschikte fotolijst te koop. De fotolijsten zijn gemaakt van verschillende materialen. 

Zo zijn er houten lijsten, kunststof lijsten en aluminium lijsten te koop. Daarnaast heeft iedere fotolijst ook een andere afmeting. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor fotolijst 60x80 of fotolijst 30x40. Het is ook erg leuk om verschillende fotolijsten met elkaar te combineren en naast elkaar op te hangen aan de muur. 

Lijst jouw mooiste foto’s in, hang ze op aan de muur en geniet van de sfeer die wordt gecreëerd! 

Welke accessoires kies jij?
Naast fotolijsten zijn er ook nog andere accessoires die je kan gebruiken om jouw huis meer sfeer te geven. Als jij geen fan bent van foto’s in het huis, dan zijn er dus nog tig andere mogelijkheden waaruit je kan kiezen.

Zo kiezen steeds meer mensen ervoor om hun kale muur op te vrolijken met fotobehang. Fotobehang is een foto afgedrukt op behang. De keuze wat betreft fotobehang is erg groot, je kan denken aan fotobehang van de natuur of fotobehang van steden. 

Een fotobehang van een bos is perfect om te gebruiken in de slaapkamer, dit creëert een rustige sfeer. Vind jij een hele muur vol met fotobehang net iets te heftig? Je kan ook kiezen voor posters. 

Posters kunnen in elke kamer in het huis worden opgehangen en geven de kamer direct veel sfeer. Posters kunnen ook goed worden ingelijst, de fotolijst zorgt ervoor dat de kwaliteit van de poster goed blijft. 

De posters hebben verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Als laatste kun je er ook voor kiezen om een kunstreproductie op te hangen, zo krijgt jouw huis een artistieke sfeer. Welke accessoires kies jij?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden