Afbeelding
Foto: Aangeleverd

VVD presenteert verkiezingsprogramma: ‘Ondernemend en daadkrachtig’

Algemeen 421 keer gelezen

MOLENLANDEN • In het nieuwe VVD-verkiezingsprogramma, dat woensdag 8 december is gepresenteerd, wordt een toekomst voor de gemeente Molenlanden geschetst waar het fijn wonen, werken en ondernemen is.

“Dat betekent bouwen en nog eens bouwen”, aldus de VVD. “Met alle creativiteit voor passende woonvormen van starters tot en met senioren en het benutten van vrijkomende gebouwen. Wij willen een goed ondernemersklimaat omdat dat niet alleen zorgt voor banen maar ook bijdraagt aan de leefbaarheid. Onze ondernemers moeten daarbij zelf kunnen bepalen of zij open willen zijn op zondag.”

In de energietransitie heeft zonne-energie bij de VVD de wind mee. Zon op dak heeft prioriteit. Windmolens in de waard ziet de partij niet zitten.

De uitgangspunten en ambities van de VVD zijn onveranderd: een samenleving gebaseerd op de liberale beginselen van vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid. Het verkiezingsprogramma met als titel ‘Ondernemend en daadkrachtig’ is te vinden via de website van VVD Molenlanden: www.vvdmolenlanden.nl.

De gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op woensdag 16 maart 2022. In de afgelopen jaren heeft de VVD, als coalitiepartij, een bijdrage geleverd aan het bestuur van de gemeente Molenlanden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23
Afbeelding
Actie met tompoucen van Symphonia uit Hoogblokland Nieuws 17 apr, 20:34
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:07

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden