Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Foto: Aangeleverd

Oliebollenverkoop in Lexmond voor Roemenië

  •   keer gelezen

LEXMOND • De Stichting Vrienden van Roemenië, die geworteld is in Lexmond en Hei- en Boeicop, houdt op zaterdag 18 december tussen 9:00 en 13:00 uur, haar traditionele oliebollenverkoop. 


Vanwege de coronamaatregelen zal dat dit keer niet huis-aan-huis gebeuren. Deze week worden flyers verspreid in het dorp, en daarop kunnen bestellingen worden aangegeven. 

De oliebollen en appelbeignets worden vers gebakken vóór kerkelijk centrum De Voorhof, op het kerkplein bij de NH-kerk. Hier kunnen de al dan niet eerder bestelde oliebollen of appelbeignets worden opgehaald. Er kan contant worden betaald, maar pinnen is ook mogelijk. 

Tegelijkertijd kunnen op dezelfde dag ook weer kleding en andere kleine huishoudelijke spullen worden ingebracht. Graag de kleding in stevige plastic zakken verpakken. De spullen worden naar Roemenië gebracht en daar in de kringloopwinkels van de Stichting verkocht. De opbrengst komt ten goede aan behoeftige, vaak oudere mensen aldaar. 

Enkele bestuursleden zijn in oktober naar Roemenië geweest, en daar hebben ze geconstateerd dat hulp nog steeds hard nodig is.


Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier