Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

Ontmoet meerdere vrijgezellen op een avond via speeddating

  •   keer gelezen

Een van de belangrijkste dingen in het leven, is de liefde en geliefd worden. Bijna iedereen heeft wel de behoefte aan een liefdespartner om de meest bijzondere momenten samen te beleven. 


Veel mensen zijn gelukkig getrouwd met hun jeugdliefde of iemand die ze tijdens hun studententijd hebben ontmoet, maar er zijn er ook van alle leeftijden die nog druk op zoek zijn om de ware liefde te vinden. In veel gevallen is het best lastig om de juiste persoon tegen te komen en het is ook niet echt zo dat je hier gericht naar op zoek kan gaan wanneer je eens naar de kroeg gaat. Gelukkig is er de mogelijkheid tot speeddaten op verschillende plaatsen in Nederland, waarbij je op een avond meerdere vrijgezellen kan ontmoeten en misschien wel de ware liefde kan vinden.

Speeddaten wordt door heel Nederland aangeboden
Door het hele land wordt speeddaten aangeboden. Er zijn verschillende aanbieders en internetsites met een programmering over waar en wanneer er een speeddate evenement bij jou in de buurt plaatsvindt. Zo kan je bijvoorbeeld speeddaten in de grote steden Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, maar ook in bijvoorbeeld Eindhoven en Nijmegen. De meeste speeddating events vinden in de avond plaats. Tegen een kleine vergoeding kun jij je opgeven en dien je jouw gegevens in te vullen. Op basis van de gegevens en leeftijdscategorieën worden vrijgezellen op een speeddate avond samengebracht. Tijdens deze avonden krijg je de mogelijkheid om in zeer korte gesprekken kennis met elkaar te maken. Het fijne aan een speeddate concept, is dat je op een avond meerdere vrijgezellen kan ontmoeten.

Speeddaten is succesvoller en serieuzer dan online dating apps
Speeddaten heeft misschien nog niet de naam die verschillende grote online datingapps hebben, maar dat betekent niet dat dit een minder goed alternatief is. Sterker nog, speeddaten is vaak een stuk serieuzer en heeft ook een aanzienlijk grotere kans van slagen om ergens toe te leiden. Door het feit dat je meerdere mensen op een avond kan ontmoeten vergroot je de kans dat je de juiste persoon tegenkomt. Wanneer je vervolgens matcht met een persoon en een leuke klik hebt dan gaat de vervolgdate vaak ook een stuk soepeler, omdat je deze persoon al eens ontmoet hebt. Bij online dating apps tast je volledig in het duister en is het altijd maar afwachten met wie je een date hebt, omdat je elkaar nog nooit ontmoet hebt.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier