• Yanne Dorenbos en Noël Luijten op het podium in Tel Aviv.
• Yanne Dorenbos en Noël Luijten op het podium in Tel Aviv. Foto: Aangeleverd

Podiumplaatsen voor wielrenners Yanne Dorenbos en Noël Luijten in Tel Aviv

Sport 589 keer gelezen

ISRAEL/REGIO • De Jan van Arckel-renners Yanne Dorenbos en Noël Luijten waren op zaterdag 30 oktober op uitnodiging van de Israëlische organisatie deelnemers aan de eerste internationale baanwedstrijd in Tel Aviv.

Er werden op deze dag twee onderdelen verreden. De scratch en de puntenkoers. In de scratch glipte door een val de winst door de vingers van Yanne Dorenbos. Hij behaalde alsnog een tweede plaats net voor zijn teamgenoot Noël Luijten. Beide zorgden er voor dat op dit onderdeel twee Jan van Arckel renners op het podium stonden.

In de puntenkoers domineerden ze met zijn tweeën de gehele wedstrijd. Met vier ronden voorsprong op het peloton te nemen en onderweg punten te behalen was de overwinning voor Yanne Dorenbos. Noël Luijten nam op zijn beurt drie ronden op het peloton met de nodige punten en stapte net als bij de scratch samen met Yanne op het podium, alleen deze keer allebei een treetje hoger namelijk de eerste en de tweede plaats.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 2 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 7 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 8 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden