Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Flex & Doe middagen op de Uilenhof in Gorinchem

Algemeen 213 keer gelezen

GORINCHEM • Christelijke school voor voortgezet onderwijs De Uilenhof in Gorinchem organiseert op de woensdagen 10, 17 en 24 november drie Flex & Doe middagen voor kinderen uit de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs.

Op de Uilenhof is er een flexrooster waarin een leerling ook zelf kan kiezen welke lessen nodig zijn. Daarom kan dat ook op de ‘Flex & Doe middag’. Kies voor een talentflex les van techniek, biologie, voeding, uiterlijk, kunst of sport. De rest van de dag regelt de school. Op die manier leren kinderen de Uilenhof goed kennen!

En niet alleen leerlingen mogen komen kijken, uiteraard zijn ouders ook welkom. Na elke ‘Flex & Doe middag’ om 15:45 uur kunnen ouders een rondje door de school lopen en op woensdagavond 24 november is er een informatieavond.

Inschrijven kan via de website www.uilenhof.cvo-av.nl/nieuws/flex-doe-ontwikkel-je-talent.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 10 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 11 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden