Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
<p>• De kersverse Politie Kids, de agenten en burgemeester Theo Segers na de beëdiging.&nbsp;</p>

• De kersverse Politie Kids, de agenten en burgemeester Theo Segers na de beëdiging. 

(Foto: Geurt Mouthaan)

Nieuw-Lekkerland is veertien Politie Kids rijker

  •   keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Als eerste dorp in de gemeente Molenlanden én één van de eerste plaatsen in Nederland is Nieuw-Lekkerland sinds woensdag officieel veertien Politie Kids rijker. 


Politie Kids is een landelijk project waarbij kinderen van 10 tot en met 13 jaar met hun ouders betrokken worden bij het politiewerk. Deze kinderen helpen de politie regelmatig met speciale acties en worden vooraf – net als echte politiemensen – beëdigd door een politiechef. De kinderen dragen tijdens de acties een opvallend tenue. 

De kinderen krijgen de shirts en de petten deze middag in het Carillon uitgereikt. Daarvóór moeten de kinderen wel eerst plechtig ja zeggen op de vraag of ze zich willen inzetten voor het politiewerk. 

Dat doen ze met veel enthousiasme. Het gaat om Fieke, Aiden en Hayley van De Tuimelaar, Daan, Jessai, Corinda en Charlotte van de Petrus van der Velde-school, Gert, Elisa, Mayasa en Julian van De Schakel en Rose-Anne, Quinten en Syenna van De Wegwijzer. 

Een uitgebreider verslag staat volgende week in Het Kontakt.

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier